Xerrada a l’Escola Europea d’Humanitats

Aquesta tarda, a les 18 hores, participaré en el curs “Weimar: la fi de les certeses” que té lloc a l’Escola Europea d’Humanitats (Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). En aquesta sessió parlaré de la fi de les certeses científiques i de les controvèrsies que va generar la nova física quàntica, el desenvolupament de la qual va coincidir en l’espai i en el temps amb la cultura de Weimar. Més particularment, em centraré en el rebuig que va mostrar Albert Einstein vers la nova teoria, considerada provisional i incompleta per aquest físic genial. En el debat, va tenir com a oponent a Niels Bohr, el qual defensava la completesa i l’adequació de la teoria. Si voleu saber qui va guanyar la contesa, veniu-me a escoltar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close