Vivim en un multivers? Xerrada de David Wallace al CCCB!

El proper dilluns 4 d’octubre, a les 18:30 de la tarda, tindrà lloc una conferència divulgativa de David Wallace, un dels filòsofs de la física més renombrats a nivell internacional. Wallace és conegut per la seva defensa de la interpretació dels “molts móns” o del multivers de la física quàntica. D’acord amb aquesta interpretació, en obrir la famosa cambra que empresona al gat d’Schrödinger, traboriem un gat viu i també un gat mort…cadascún formant part d’un “univers” diferent. Podeu trobar més informació sobre aquest acte, que presentaré jo mateix, fent clic aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close